După Alexandru Rafila, PSD mai face o achiziție: Medicul Streinu Cercel, locul 2 pe lista PSD pentru Senat

Managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală, Adrian Streinu Cercel, va figura pe locul al doilea pe lista PSD pentru Senat, după Gabriela Firea, au declarat surse din partid pentru HotNewsro. Reamintim că lista PSD la Camera Deputaților va fi deschisă de medicul Alexandru Rafila.

Lista PSD pentru Senat la alagerile parlamentare va fi deschisă de primarul încă în exercițiu al Capitalei Gabriela Firea, iar pe locul al doilea se va afla medicul Adrian Streinu Cercel, conform unor surse din partid.

Aceleași surse au declarat pentru HotNews.ro că pe locul al treilea se va afla fostul primar al sectorului 6 Gabriel Mutu, iar pe poziția a patra ar urma să fie senatorul Daniel Zamfir sau avocatul Gheorghe Piperea. PSD mizează pe 4 locuri eligibile la Senat.

Reamintim că președintele Societății Române de Microbiologie și unul dintre specialiștii cei mai mediatizați în perioada pandemiei, Alexandru Rafila, va candida pe listele PSD București la alegerile parlamentare. Mai exact, Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *