După ce a tocat bugetul pe petreceri și statui, Firea introduce taxa pentru apa uzată, de la 1 noiembrie 2019

Primăria Capitalei va introduce o nouă taxă municipală pentru apa uzată, în valoare de 0,07 RON per metru cub de apă, potrivit unui proiect votat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de joi.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat, în şedinţa de joi, un proiect privind „stabilirea componentei Taxei Municipale pentru Apă Uzată, denumită Taxa Municipală pentru Apă Uzată Faza 2 şi a valorii pentru anul 2019 (…) necesară pentru acoperirea serviciului datoriei publice locale aferent împrumutului contractat de la Banca Europeană de Investiţii (BEI) în valoare de până la 75 de milioane de euro”, se arată în proiectul de hotărâre votat în şedinţa de joi.

Potrivit documentului, este vorba de acoperirea împrumutului pentru proiectul „Finalizarea staţiei de epurere Glina şi reabilitarea principalelor colectoare de canalizare şi a canalului colector Dâmboviţa”.

Cuantumul Taxei Municipale pentru Apa Uzată ar urma să fie de 0,07 RON per metru cub.

Taxa va intra în vigoare de la 1 noiembrie 2019.

Gabriela Firea că îşi face campanie pentru alegerile locale din bani publici, prin încheierea de acorduri cadru cu mai multe instituţii, în valoare de dăuă milioane euro pentru campanii de promovare prin care să îi convingă pe bucureşteni de realizările din mandatul său.

1 thought on “După ce a tocat bugetul pe petreceri și statui, Firea introduce taxa pentru apa uzată, de la 1 noiembrie 2019

  1. Ce altceva știe să facă astfel de panarame_ doar sa jupoaie pielea romanului și așa rămas fără cămașă în spate.Se profită de naivitatea și slugăreală romanului îngenuncheat și umilit.Ei au partea lor de vina,dar mai vinovați decât ei,suntem noi,poporul,care,ne punem capul pe tăietor.Iar chestia cu campania electorală din banul public,este o practică veche și de demult.Pana acum nu a fost la fel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *