După ce și-au angajat la stat toate neamurile, amantele, pilele, liberali vorbesc de eficiență. Sigartău: Statul acesta gras, peste tot în toate ministere mănâncă mult prea mulţi bani

Deputatul Robert Sighiartău (PNL) a declarat miercuri, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, că statul gras peste tot în toate ministere mănâncă mult prea mulţi bani şi că trebuie să ne asumăm şi să tăiem din foarte multe agenţii, să restructurăm şi să digitalizăm. Noi tot vorbim de digitalizare şi vedem că numărul celor angajaţi la stat creşte, asta este o probemă, a mai spus Sighiartău.

”Statul acesta gras, în general, peste tot în toate ministere mănâncă mult prea mulţi bani”, a declarat Robert Sighiartău, în contextul finalizării proiectului de buget pe 2023.

Deputatul PNL a precizat că ”statul român şi inclusiv parlamentarii trebuie să vină cu nişte comisii care se se ocupe de restructurarea statului român”.

”Noi tot vorbim de digitalizare şi vedem că numărul celor angajaţi la stat creşte, asta este o probemă pe care am avut-o nu numai anul acesta ci şi în anii trecuţi. De 10 ani, numărul angajaţilor la stat tot creşte în contextul în care privatul nu mai are forţă de muncă şi în contextul în care cheltuielile statului tot cresc. Eu cred că în momentul ăsta, chiar dacă avem o criză, trebuie să ne asumăm şi să tăiem din foarte multe agenţii, să restructurăm  şi să digitalizăm ce e de digitalizat. Eu vă spun că statul ar funcţiona chiar bine”, a mai declarat deputatul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *