După dezastrul de la referendum, Dragnea nu mai vrea prag pentru validare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, spune că nu va exista o analiză în PSD privind prezenţa la referendum, deoarece nu a fost o campanie asumată de partid, susţinând că ar fi nevoie de un referendum fără prag pentru ca rezultatul să fie cu adevărat voinţa majorităţii.

„Nu trebuie să o justific eu (n.r.: prezenţa la vot). Am văzut tot felul de analize făcute de bună-credinţă, de rea-credinţă. Sunt câteva constatări. Noi stăm agăţaţi de un număr ipotetic de oamei care ar putea să fie prezenţi la referendum în România. Toţi ştiu că sunt milioane de români în străinătate. Boicotul pe care îl aplică la referendum. Eu am spus de-a lungul anilor, în momentul în care ar fi un referendum fără prag ar veni mai mulţi la vot, pentru că ar vota cei care sunt împotriva”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a spus că nu a fost o decizie în partid ca primarii să susţină campania.

„S-a spus că este referendumul meu, al PSD. Până la urmă a fost o voinţă de participare de 4 milioane de români, alţii au boicotat, ăsta e rezultatul şi mergem înainte. Nu putem face o analiză în interiorul PSD, pentru că nu au fost nişte alegeri la care să fi participat PSD. Am spus că PSD nu face campanie, ci doar o campanie de informare. Lucru pe care l-a făcut”, a mai spus liderul PSD.

Sursa foto: b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *