Ecaterina Andronescu, ATAC dur la Dragnea: Trebuie să dea explicații!

Ecaterina Andronescu, fost ministru al educației și ex-lider al PSD București, dar și cea care ar urma să preia din nou portofoliul de la învățământ, a avut o reacție destul de virulentă față de declarațiile liderului PSD, Liviu Dragnea, cu privire la tragedia de la clubul Colectiv.

Liviu Dragnea a dat de înțeles că tinerii care au murit în urma incendiului din Colectiv ar fi fost „uciși”. „Ceva i-a ucis. N-am de unde să știu. Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred că lucrurile sunt limpezi”, a spus Liviu Dragnea.

„Este o afirmaţie teribil de gravă pe care domnul Dragnea a făcut-o: că au fost ucişi. Cred că o asemenea afirmaţie făcută de al treilea om în stat nu trebuie să se oprească aici. Dragnea trebuie să explice care sunt argumentele pe baza cărora a făcut aceste afirmaţii. Mi se pare grav”, a declarat la Realitatea TV Ecaterina Andronescu.

„Ceva i-a ucis. N-am de unde să știu”, a adăugat el. „Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii. Nu cred că lucrurile sunt limpezi”, a insistat Dragnea, dând de înţeles că este adeptul unei teorii a conspiraţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *