Ecaterina Andronescu cere PSD să-și schimbe atitudinea față de diaspora și să trateze protestul din 10 august cu toată responsabilitatea

 

 

Sâmbătă, la Neptun, senatorul social-democrat Ecaterina Andronescu a somat PSD să trateze cu toată responsabilitatea protestul din 10 august și să-și schimbe atitudinea față de diaspora.

 

 

„Evenimentul din 10 august, după părerea mea, trebuie tratat cu toată responsabilitatea, iar ancheta care a pornit trebuie să se desfăşoare cu celeritate. De ce spun lucrurile acestea? Pentru că poate răspunsul la această anchetă va reprezenta punctul de reconciliere. Trebuie să recunoaştem, trebuie să ştim cine au fost vinovaţii, trebuie să plătească, dacă sunt vinovaţi. (…) Diaspora reprezintă românii care au fost nevoiţi să plece de aici şi faţă de care avem şi noi o răspundere. (…) Cei care trăiesc în afara graniţelor ţării nu au plecat de bine de aici. Au plecat pentru că nu au găsit – să spunem – ceea ce este confortabil cu viaţa lor şi cu meseria lor”, a afirmat Andronescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *