Ecaterina Andronescu le-a dat cu tifla oficialilor europeni și i-a lăsat să o aștepte

Ne-am făcut de râs în toată Europa. Comisarul european pentru Educație a publicat pe Twitter o fotografie de la reuniunea, de la București, a miniștrilor educației, în care toți oficialii o așteaptă pe Ecaterina Andronescu. Potrivit edupedu.ro, oficialul român a întârziat la poza de grup, timp în care miniștrii educației din Asia și Europa și comisarul european Tibor Navracsics au așteptat, în picioare.

În cele din urmă, Ecaterina Andronescu, gazda evenimentului, și-a făcut apariția, iar poza de grup a putut fi realizată.

Reuniunea, la care participă, miercuri și joi, miniștrii ai Educației din 51 de state, a fost prezidată de Sorin Cîmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor.  Aceasta este cea de-a șaptea Reuniune a Miniștrilor Educației din Asia-Europa (Reuniunea Asia-Europa – Asia-Europe Meeting/ASEM). Evenimentul face parte din calendarul activităților derulate în contextul exercitării de către România a Președinției la Consiliul Uniunii Europene, transmite Ministerul Educației într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *