Echipa lui Dăncilă a tocat 15 milioane de euro ca să piardă rușinos alegerile

În Comitetul Executiv de miercuri au fost discuţii despre datorii ale PSD în valoare de aproximativ 15 milioane de euro, au declarat surse politice citate de Mediafax. Suma acumulată din luna iulie încoace include şi cheltuieli făcute în campania pentru prezidenţiale.

Discuţiile social-democraţilor au vizat contracte prea mari încheiate de partid pe care acum PSD trebuie să le achite, reiese dintr-o analiză făcută în cadrul formaţiunii, au explicat sursele citate.

Preşedintele interimar al PSD a catalogat situaţia partidului drept una „foarte bună”, fiind întrebat dacă social democraţii au datorii de 15 milioane de euro. Marcel Ciolacu a precizat că formaţiunea îşi va onora toate contractele.

„Nu, trezorierul partidului este un expert contabil şi nu este nevoie de un audit financiar. Situaţia partidului este foarte bună. Cuatumul îl veţi vedea şi dumneavoastră în momentul în care documentele se depun la AEP (Autoritatea Electorală Permanentă -n.r.) pentru recuperarea banilor. PSD îşi va plăti toate datoriile. Nu este o sumă ascunsă. Această sumă va fi depusă la AEP pentru a închide formalităţile. Pentru că nu vreau să vă mint, fiindcă nu ştiu această sumă şi nu o am scrisă pe hârtie”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat dacă formaţiunea social democrată are datorii de 15 milioane de euro.

Întrebat cum îşi vor plăti social democraţii datoriile, preşedintele interimar PSD a replicat: „Prin cotizaţii. Nu sunt nişte datorii fantastice de neacoperit de către PSD”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *