Economia se prăbușește, dar PSD merge înainte! OUG privind noi taxe şi impozite va fi introdusă pe ordinea de zi

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, în Parlament, că probabil va fi introdusă joi, pe ordinea de zi, Ordonanţa ce prevede măsurile fiscale anunţate de Eugen Teodorovici, inclusiv „taxa pe lăcomie”.

„Probabil că da (n.r.: se va introduce ordonanţa). Sigur. E un atribut al oricărui ministru să ceară orice act important pe ordine suplimentară. Eu cred că tot ce avem de făcut vom face şi va fi spre binele României”, a declarat Marius Budăi, ministrul Muncii, în Parlament,citat de Mediafax, acolo unde se dezbate şi votează moţiunea de cenzură.

Pe ordinea de zi anunţată încă de miercuri nu se afla ordonanţa de urgenţă cu măsurile fiscale, dar aceasta poate fi pusă pe ordinea suplimentară.

Joi, Bursa de Valori Bucureşti înregistrează noi scăderi ale acţiunilor principalelor companii, prăbuşire generată, pentru a doua zi consecutiv, de ordonanţa privind supraimpozitarea companilor din energie şi telecomunicaţii, impunerea unei „taxe pe lăcomie” băncilor şi îndemnul de retragere din Pilonul II.

După două ore şi jumătate de tranzacţionare, indicele BET al Bursei de Valori Bucureşti a intrat în zona roşie, indicele înregistrând un minus de 0,99% la ora 11.30, la 7.401,15 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *