Elena Udrea o atacă pe Kovesi: Pe lângă vacanța cu spp-istul în Indonezia, cu avionul privat, ce căuta ea acolo?

Elena Udrea a avut un atac virulent pe Facebook la adresa Laurei Codruța Kovesi. Fosta blondă de la Cotroceni susține că și Kovesi ar trebui condamnată la cel puțin 6 ani, întrucât în cazul ei s-a decis această pedeapsă pentru că l-a adus pe Luian Bute în România. Drept urmare și fost șefă a DNA ar trebui condamnată întrucât l-a adus pe Nicolae Popa în țară implicându-se în procesul de extrădare a acestuia din Bali.

Mesajul integral al Elenei Udrea:

Referitor la subiectul zilei in Romania, acuzarea doamnei Kovesi, un prim comentariu, aici, pe Facebook.
Aparatorii dansei in special, sustin ca nu este grav si nici nu e luare de mita faptul ca i-a cerut lui Sebastian Ghita sa plateasca un avion privat cu care sa il aduca in tara pe fugitul Nicolae Popa, in 2009.
As fi fost inclinata sa ii iau apararea si sa spun si eu la fel, daca in cazul meu lucrurile nu ar fi identice. Adica, eu am fost acuzata de doamna Kovesi ca l-am adus pe Lucian Bute sa boxeze in tara lui, unde milioane de romani isi doreau sa il vada boxand si nimeni nu a fost in stare sa organizeze un meci al acestuia in Romania.
Bute nu a boxat pentru Elena Udrea, nu a boxat la mine in sufragerie, nu am avut niciun avantaj din prezenta lui la acea Gala de box, cunoscuta ca Gala Bute. Singurul castig pe care doamna Kovesi l-a identificat, au fost aplauzele pe care le-as fi primit, adica imaginea buna pe care mi-as fi facut-o… Si am fost condamnata 6 ani cu executare pentru asta si s-a dispus de catre un complet ilegal constituit (din care a facut parte si domnul judecator Ionut Matei) si confiscarea de la mine a unei sume egala cu suma platita de ministerul pe care il conduceam pentru promovarea Romaniei in timpul acestui meci de box!!!
Atunci de ce se mira ea si sustinatorii ei ca este acuzata ca a luat mita suma de bani reprezentand contravaloarea inchirierii avionului privat si ca a avut si un castig de imagine, pe langa vacanta cu spp-istul in Indonezia, cu avionul privat, unde ea nu avea ce sa caute?
Daca eu am incalcat legea, atunci si ea a incalcat-o si ar trebui sa primeasca minim 6 ani de puscarie, plus sa fie obligata sa ii dea banii inapoi lui Ghita…
Sau justitia nu e egala pentru toti, e doar pentru catei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.