Elena Udrea primește o veste TERIBILĂ de la judecători!

Speranțele de întoarcere în România ale Elenei Udrea se spulberă pe zi ce trece. Instanța a decis astăzi că dosarul Hidroelectrica poate ajunge pe masa judecătorilor. În acest dosar, Udrea a fost trimisă în judecată, dar alături de Dan Andronic, a contestat rechizitoriul procurorilor DNA.

Iată decizia magistraților:

„Respinge, ca nefondate, cererile şi excepţiile formulate de inculpaţii UDREA ELENA GABRIELA și ANDRONIC DAN CĂTĂLIN. Constată legalitatea administrării probelor, a efectuării actelor de urmărire penală şi sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 604/P/2017 din 18.12.2017 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție, prin care au fost trimiși în judecată inculpații Udrea Elena Gabriela și Andronic Dan Cătălin. Dispune începerea judecății cauzei privind pe inculpații Udrea Elena Gabriela și Andronic Dan Cătălin pentru infracțiunile pentru care au fost trimiși în judecată, conform încadrării expuse în rechizitoriul mai sus menționat”, se arată în decizia Curții de Apel București. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis și instituirea sechestrului pe toate bunurile deţinute de Elena Udrea, până la concurenţa sumei de 4,7 milioane de euro, în vederea confiscării speciale în dosarul Hidrolectrica

Fostul ministru Elena Udrea şi omul de afaceri Dan Andronic au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, pentru trafic de influenţă şi spălarea banilor, respectiv mărturie mincinoasă, în dosarul Hidrolectrica. Elena Udrea este acuzată că a cerut cinci milioane de dolari – din care a primit 3,8 milioane – de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu, pentru ca în schimb să intervină pentru menţinerea contractului între Hidrolectrica şi firma acestuia.

Elena Udrea a părăsit România în luna februarie și s-a stabilit în Costa Rica. Între timp a fost condamnată definitiv în dosarul Gala Bute la 6 ani de închisoare și a fost dată în urmărire internațională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *