Ella Emhoff, fiica vitregă a Kamalei Harris, şi-a făcut debutul ca manechin la New York Fashion Week

Ella Emhoff, fiica vitregă a vicepreşedintei SUA Kamala Harris, şi-a făcut debutul ca manechin la defilarea casei de modă new-yorkeze Proenza Schouler, la o lună după ce a fost remarcată la ceremonia de învestire a preşedintelui american Joe Biden, relatează AFP.

Studentă în ultimul an la şcoala de design Parsons din New York, Ella Emhoff a fost unul dintre modelele care au apărut în filmul prezentat joi de Proenza Schouler în locul unei defilări tradiţionale, din cauza pandemiei de coronavirus.

Tânăra de 21 de ani a purtat succesiv un trenci din piele neagră, un palton lung gri şi un costum negru, în cadrul unei colecţii de toamnă-iarnă ce a pus accent pe confort şi amplitudine.

„A fost prima mea experienţă în modă”, a declarat ea în cadrul unei conversaţii cu doi designeri ai casei Proenza Schouler, Lazaro Hernandez şi Jack McCollough, difuzată pe site-ul oficial al New York Fashion Week. „Trebuie să spun că am fost puţin emoţionată”, a mai spus ea.

Lazaro Hernandez a povestit că filmul a fost realizat în exterior în urmă cu câteva săptămâni la New York, la o temperatură apropiată de minus 10 grade Celsius.

Ella Emhoff este fiica lui Doug Emhoff, soţul Kamalei Harris, şi a lui Kerstin Mackin, de care avocatul a divorţat în 2009 înainte de a se căsători cu viitoarea vicepreşedinte americană, în 2014.

Ea s-a făcut remarcată la ceremonia de învestire a lui Joe Biden şi a Kamalei Harris din 20 ianuarie, mai ales datorită vestimentaţiei sale, în special o haină Miu Miu care a făcut senzaţie.

La o săptămână după ceremonie, ea a fost angajată de agenţia de modele IMG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *