Eşec răsunător la Eurovizion

Reprezentanţii României la Eurovizion au transmis românilor un prim mesaj după ce au ratat calificarea în finala Eurovision 2018, marcând astfel primul an, din 2004, când România nu va avea reprezentant în ultimul act.
„Mulţumim din suflet, dragii noştri. Ne pare rău pentru ca ni s-a luat bucuria de a sta cu sufletul la gură în finală. Aşa este, Italia a anunţat pe post la începutul transmisiei că 3 companii nu pot vota. Cele mai importante…Încercăm să facem ceva în acest sens. #luvthehumans în continuare. Îmi pare rău, dar noi nu avem ce să ne reproşăm“, a scris Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans.
Membrii formaţiei The Humans au cântat pe scena Eurovision 2018 piesa “Goodbye”, înconjuraţi de manechine cu feţele acoperite de măşti albe. Regizorul acestui spectacol, Petre Năstase, a vorbit despre conceptul ce prezentat pe scena de la Lisabona, precizând că show-ul României îşi propune să transmită “emoţie în fiecare clipă”.

Mihai Trăistariu este revoltat după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2018., criticând prestaţia trupei şi punând la îndoială modul în care s-a votat la Selecţia Naţională de anul acesta.
“Din păcate, publicul românesc nu este fan Eurovision. Și-atunci, el, publicul, neurmărind fenomenul votează la plesnealaă ori la cea mai mică influență venită din exterior. Asta se întâmplă când lași votul la întâmplare fără mâna unor specialiști … În seara asta, România nu s-a calificat în finală. Din 1996 nu ni s-a mai întâmplat așa ceva”, a scris Mihai Trăistariu, pe Facebook.
“Piesa celor de la “The Humans” nu era cea mai rea din concurs. Iar vocea solistei e chiar ca lumea. Însă … unde e refrenul? Piesei îi lipsește un refren fredonabil. Azi dimineață, la casele de pariuri din Europa, țara noastră era pe locul 37 din 42. Înseamnă că, după primele repetiții, chiar n-au adus niciun plus ca să urce în clasament în ochii publicului. Încă ceva … De ce văd aceeași lene de a incropi un show fain pe scenă ? Cum să te duci cu … nimic? Cum să te prezinți acolo cu același show pe care l-ai avut și la selecția națională? Ce e așa greu să găsești o idee?”, a comentat Trăistariu.

Sursa foto: all4romania.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.