ESSENTIAL PHONE 2 A FOST ANULAT

Essential Phone va rămâne probabil în istorie drept telefonul care a lansat un adevărat trend în industrie: decupajul în display. Acesta ar putea rămâne însă şi singurul telefon lansat de compania Essential a lui Andy Rubin, întrucât generaţia a doua a acestuia a fost anulată, spune un raport Bloomberg. Aceste informaţii au fost aproape confirmate inclusiv de Rubin, însă situaţia este mai gravă decât pare la prima vedere. Compania ar putea fi scoasă la vânzare, fiind deja stabilite discuţii cu un posibil client.

Bloomberg a citat surse anonime care confirmau anularea modelului Essential Phone 2, iar la scurt timp, Andy Rubin a publicat pe contul său de Twitter o scurtă declaraţie în care spunea că Essential lucrează la mai multe dispozitive simultan, iar unele sunt anulate pentru a putea concentra mai multe resurse către altele. Compania se angajează să livreze în viitor noi produse, atât pentru piaţa de mobile, cât şi pentru piaţa de dispozitive „smart home”.

Conform The Information, publicaţie care a pus mâna pe un mail intern trimis de Andy Rubin, compania are nevoie de investiţii noi,  conducerea lucrând cu diverse bănci pentru a strânge banii necesari. De asemenea, situaţia nu pare să fie tocmai plăcută în rândul celor care stau la cârma companiei întrucât mail-ul include fraza „nimeni (inclusiv eu) nu ştie ce va fi cel mai bine pentru companie”. Această partea a mesajului sugerează şi faptul că momentan nu a fost luată o decizie despre viitorul companiei.

Momentan nu avem informaţii oficiale despre o posibilă achiziţie, despre reducerea dimensiunilor companiei sau despre viitoarele produse pe care le va lansa, însă cel mai probabil, Essential Phone 2 nu va fi lansat în viitorul apropiat.

 

Sursa foto:www.pocketnow.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *