Este vina oricui, numai a ei nu! Dăncilă: “Am pierdut pentru că am fost trădați din interiorul partidului”

 

Premierul Dăncilă fost demisă, joi, după ce moțiunea de cenzură a fost votată de 238 de parlamentari pentru și doar 4 împotrivă. Din cele 238 de voturi, câteva zeci au aparținut unor parlamentari foști PSD care, apoi, au trecut la Pro România. Totodată, au mai fost voturi chiar din partea parlamentarilor care încă sunt în PSD.

”Sunt un om puternic, sunt lider de partid, sunt candidatul PSD la alegerile prezidențiale. Un om puternic poate să își ducă echipa spre victorie. Au câștigat o bătălie, dar nu au câștigat războiul. Eu cred că ceea ce va urma va demonstra că PSD va câștiga alegerile prezidențiale. Mă îngrijorează ceea ce urmează de mâine, ce va face viitorul guvern pentru oameni. Eu cred că ne-am făcut datoria, am avut rezultate, nu performanțe. Am avut o guvernare eficientă. Plec după un an și 8 luni și pot să mă uit în ochii oamenilor și să spun că nu am luat decizii împotriva oamenilor, ci pentru oameni. Au fost 5 voturi din interiorul PSD care au votat moțiunea.

Este dureros să spun că am fost urâtă. Am pierdut pentru că am fost trădați din interiorul partidului. Am fost trădați de oameni care au câștigat un mandat sub sigla PSD și au trădat. Nu pot să îmi vând partidul, așa cum fac altii. Unii vor să distrugă PSD, iar asta se poate observa.

Nu mi s-au cerut favoruri politice, nici mize financiare. Cred că li s-au promis de Victor Ponta că îi va duce la guvernare, că li se va oferi posturi de ministru. Vor vedea că i-a înșelat, ca de fiecare dată”, a declarat Dăncilă, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *