Eugen Tomac acuză:”Nu au adus bugetul de stat în Parlament pentru că nu mai sunt bani”

Ordonanța de Urgență cu noile măsuri fiscale a pus pe jar România. În timp ce Guvernul Dăncilă susține că prin aplicarea acestor măsuri se va face ordine în economia românească, Opoziția susține că aceste măsuri ne întorc în comunism. Liderul PMP, Eugen Tomac, merge chiar mai departe și acuză Guvernul că, prin aceste măsuri fiscale , în special în domeniul energiei, se face jocul Rusiei, prin Gazprom.

”PSD a dat azi o lovitură teribilă mediului de afaceri și declară război deschis tuturor celor care vor să dezvolte o afacere cinstită în România.

În primul rând, și-au asumat deschis un parteneriat privilegiat cu Gazprom, o instituție mai eficientă în zilele noastre decât Armata Roșie. Sub pretextul că vor să protejeze consumatorul român, guvernul interzice orice investiție care poate aduce independența totală la gaze și mai mulți bani la buget. Rusia este singura care se va bucura.

După ce că au alocat cel mai mic buget din toate timpurile pentru educație, sub 3%, acum anunță că vor duce bani către unele companii care vor construi 1000 de grădințe cu profil sportiv – subvenție de 500 000 mii euro, asta în condițiile în care avem peste 8000 de școli fără autorizație ISU, care au grupul sanitar în curte.

Lista măsurilor demagogice va continua, acești oameni vor distruge tot ce mai funcționează în țara noastră.

Nu au adus bugetul de stat în Parlament pentru că nu mai sunt bani, o măsura sănătoasă era să taie toate pensiile speciale. Acolo se risipesc miliarde de euro, din acei bani se pot construi autostrăzi, școli, grădințe”, a spus președintele PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *