Exclusiv. Așa arată apartamentul lui Udrea din luxosul complex Nunciatura, din San Jose. Lunar, doar facturile costă peste 500 de dolari- Foto

În exilul ei din Costa Rica, Elena Udrea locuiește în San Jose, în complexul rezidențial Nunciatura. Un loc frumos și nu tocmai ieftin.

Construit în Decembrie 2008, luxosul complex rezidențial Altos de Nunciatura este situat lângă Parque del Peru și la doar câteva minute distanță de zona Rohrmoser, cu magazine și restaurante.

Un astfel de penthouse, de lux, costă, în San Jose, Costa Rica, în jur de 350000 de euro, iar facturile locuinței sunt undeva în jur de 500 de dolari pe lună, sumă ce include consumurile și taxa de mentenanță.

Altos de Nunciatura este situată în diagonală, la mică distanță, de Nunciatura Apostólica – rezidența Papei din Costa Rica – și la doar 300 de metri distanță de Sabana Park. Zona este una de lux, în vecinătate fiind situate numeroase reședințe diplomatice și casa fostului președinte al Republicii Costa Rica.

Construcția este una solidă, cu rezistență mare la seisme și echipată cu instalație centralizată de aer condiționat.

Altos de Nunciatura are două lifturi pentru rezidenți și un lift mare pentru mărfuri. Fiecare apartament beneficiază de o boxă, pentru depozitarea diverselor lucruri, și două locuri de parcare subterane. Complexul rezidențial este situat la doar 25 de minute de Aeroportul International San Jose. Clădirea este dotată cu un generator propriu, de mare putere, pentru a putea asigura energia electrică în cazul unei avarii. Complexul are și o sală de gimnastică și piscină. În apropierea apartamentelor, la o distanță de doar 7 minute, se află Spitalul CIMA, probabil cel mai bun spital din America Centrală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *