EXCLUSIV. Udrea și Bica cheltuiau sume URIAȘE în Costa Rica, deși nu aveau niciun cont bancar!

Presa din Costa Rica descrie modul în care trăiau Elena Udrea și Alina Bica. Conform jurnaliștilor care citează surse din anchetă, Udrea și Bica cheltuiau sume uriașe de bani în San Jose, bani pe care îi aveau cash. Ele nu foloseau conturi bancare și nu s-au apropiat niciodată de vreun bancomat. Banii ar fi fost dați celor două cu ajutorul unui compatriot, însă anchetatorii n-au dezvăluit identitatea acestuia.

Elena Udrea și Alina Bica frecventau restaurante de lux, foloseau mașini de ultimă generație și locuiau în zone rezidențiale. Conform anchetatorilor, nu dormeau niciodată în locuințele închiriate pentru locuit și foloseau alte locații închiriate pe numele unor persoane din anturajul lor. Poliția din Costa Rica a confirmat că Elena Udrea are un copil, dar că asta nu îngreunează cu nimic extrădarea, întrucât fetița ar fi trebuit să aibă tată costarican pentru ca mama ei să nu poată fi extrădată.

Reprezentanții de la Emigrări au declarat că Udrea și Bica au depus o cerere de azil politic, însă aceasta nu a fost încă soluționată.

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute miercuri în Costa Rica și au fost arestate pentru două luni timp în care autoritățile române trebuie să trimită toată documentația pentru extrădare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.