Familia penală Poteraş reabilitează termic şi liceul Ovidius din Constanţa / Firma fostului edil puşcăriaş a câştigat şi lucrări de reabilitare a blocurilor din Sectorul 6

Firma Nemar-Edil Construct din Sectorul 6, Bucureşti, a fost desemnată câştigătoare a contractului pentru rebilitarea termică a clădirii liceului teoretic „Ovidius” din Constanţa, potrivit SEAP.

Contractul a fost atribuit în urma unei selecţii de oferte organizate de Primăria Constanţa, condusă încă de Decebal Făgădău de la PSD, şi a fost semnat pe 29 septembrie 2020. Eeste în valoare de peste 1,5 milioane de euro.

Septembrie 2020 a fost o lună bună pentru compania Nemar-Edil Construct. Pe 16 septembrie, firma şi-a adjudecat alte 6 contracte de peste 12 milioane de euro de la Primăria Capitalei, condusă încă de Gabriela Firea de la PSD, pentru reabilitarea termică a 17 blocuri din Sectorul 6.

Interesant este că firma Nemar nu a mai prins contracte cu statul din vara anului trecut.

Cine e firma Nemar-Edil Construct din Sectorul 6. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, firma îi aparține Alexandrei Elena-Manuela Grecu, 35 de ani, din Chiajna, și lui Denis-Ioan Poteraș, de 29 de ani, din București, Sectorul 6.


Foto: fostul primar PDL al Sectorului 6, Cristian Poteraș; Sursa: Mediafax/Ovidiu Micsik

Denis Poteraș este fiul lui Cristian Poteraș, ex-primarul PDL din Sectorul 6, condamnat în 2015 la 8 ani de detenție pentru retrocedări frauduloase. Vezi detalii aici.

Cristian Poteraș a fost eliberat condiționat din pușcărie pe 2 iunie 2020.

Fiul lui, Denis, a fost condamnat și el anul trecut la 4 luni de închisoare cu suspendare pentru deținere de cocaină în vederea consumului propriu.


Foto: Denis Poteraş; Sursa: cancan.ro

Vezi aici acordul de recunoaştere a vinovăţiei a lui Denis Poteraş.

Firma familiei este administrată de Aureliana Gîdea, fosta soție a lui Poteraș. Potrivit riseproject.ro, divorțul din 2010 dintre fostul edil și soția sa a fost formal, cei doi fiind în continuare împreună. Vezi aici.

În plus, unul dintre beneficarii retrocedărilor frauduloase ale lui Cristian Poteraș a fost chiar vărul fostei sale soții, Lucian Viorel Grecu.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *