Trezorierul PSD, Mircea Draghici, un susținător al lui Liviu Dragnea, susține, într-o postare pe Facebook, că „adevăratele motive” pentru care se dorește înlăturarea liderului PSD sunt „gazele pe gratis” și „dreptul minorităților sexuale de a avea acces la copii”. În același timp, acesta încearcă să își sperie colegii cu perspectiva pierderii puterii și susține că scrisoarea de protest la adresa lui Dragnea nu respectă „conduita de partid”.

„Această scrisoare nu respectă nici conduita cerută de partid, nici spiritul și decența dezbaterii în PSD. Această scrisoare este mai degrabă o lovitură incorectă aplicată într-un moment ales prost. Cum puteți crede că o scrisoare poate să reprezinte modul democratic de manifestare într-un partid, și mai grav, la nivelul conducerii unui partid? Nu suntem actori într-o schiță a lui Caragiale! Cu toate că, din afară, așa pare!
Liderii unui partid nu fac scrisori, nu fac bilețele, nu semnează fițuici…
Putem să aruncăm o privire de ansamblu asupra ceea ce a reușit să facă PSD sub actuala conducere. Avem o guvernare de succes, rezultate economice bune, o îmbunătățire semnificativă a veniturilor populației. În același timp PSD, că partid de guvernământ, se află aproape de finalul luptei cu abuzurile judiciare, comise în trecutul apropiat de instituții de forță pe care le cunoaștem cu toții.
Că răspuns imediat dat semnatarilor așa zisei scrisori , sprijin fără rezerve unitatea partidului și pe președintele ales, Liviu DRAGNEA!

În același timp fac un apel către toți liderii și membrii PSD responsabili să își manifeste solidaritatea cu partidul și conducerea lui în aceste momente în care se încearcă, pe toate fronturile, divizarea noastră.
Cred că acest moment nu este ales întâmplător!
PSD se confruntă de mai bine de un an și jumătate cu atacuri politice și judiciare și toate acestea pentru a împiedica guvernarea. PSD are de partea lui democrația dar și rezultatele economice! Acestea sunt doar două din motivele pentru care PSD se află sub asediu.
Ceea ce nu înțeleg cei care pun la cale dezbinarea PSD prin înlăturarea lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului este faptul că acest demers poate duce la destabilizarea României pe toate planurile, nu numai pe cel politic.
Ce se cere acum în spațiul public va duce inevitabil la pierderea guvernării și în același timp se vor pierde toate proiectele legislative enunțate în campanie – DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT!

Se poate ajunge la crearea unei alte majorități parlamentare care să schimbe legile electorale și cel mai probabil se va ajunge ca primarii să fie aleși în două tururi de scrutin. Recunoașteți acest scenariu, aceste obiective? Seamănă izbitor cu cele ale președintelui Johannis!
România va pierde singura guvernare de după revoluție care are la baza un program solid de guvernare, cu care, repet, a câștigat votul de încredere a milioane de romani!

Trei lucruri nu pot fi trecute cu vederea, trei lucruri cu care vor să îngenuncheze România:
1. Gazele pe GRATIS – legea offshore
2. Dreptul minorităților sexuale de a avea acces la copii – referendumul
3. Pierderea puterii cătușelor – legile justiției
Acestea sunt adevăratele motive pentru care LIVIU DRAGNEA „trebuie executat”! Acestea sunt obiectivele celor care atacă, partidul și România, din exterior!”, notează pe Facebook Mircea Draghici.