Fifor își freacă mâinile de bucurie că Orban a fost sanționat de CNCD

La scurt timp după ce  liderul liberalilor, Ludovic Orban, a primit două avertismente de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru o declarație referitoare la „scroafele suite în copac” și cealaltă în care a spus că „Guvernul PSD este ca țiganul care omoară calul care trage ca sa-i ia potcoavele”, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a făcut o postare pe Facebook în care își arată satisfacția față de această situație.

”Limbajul absolut odios și declarațiile președintelui PNL au fost considerate discriminatorii și sancționate de către CNCD. Acesta este Ludovic Orban, cel care nu poate respecta minimele reguli ale decenței, dar se vrea la guvernarea țării.

Același Ludovic Orban care nu este foarte prieten nici cu adevărul și acuratețea informațiilor și care, între două înjurături, ne mai spune că nu sunt bani de pensii și salarii, desi știe foarte bine că în trimestrul II 2019, bugetul de pensii a înregistrat un excedent de peste 218 milioane lei. Îl rugăm pe domnul Orban să se gândească mai bine când vorbește public, și pe formă, și pe fond.”, a scris Fifor pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *