Filmările de la „House of Cards” au fost reluate; Diane Lane şi Greg Kinnear, în distribuţia ultimului sezon al serialului

Nou sezon din „House of cards”. Articol preluat de pe site-ul www.agerpres.ro

Filmările de la noul sezon al serialului „House of Cards”, a cărui producţie a fost oprită brusc în toamna anului 2017 în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală formulate împotriva actorului său principal, Kevin Spacey, au fost reluate miercuri, după o pauză de peste trei luni. Actorii Diane Lane şi Greg Kinnear au fost incluşi în distribuţia celui de-al şaselea sezon – care va fi şi ultimul – al acestui show TV, informează Press Association.

Producţia ultimului sezon al acestui serial produs de platforma online Netflix au fost oprite în octombrie, odată cu primele acuzaţii formulate împotriva lui Kevin Spacey. La scurt timp după aceea, Netflix a anunţat că a întrerupt colaborarea cu starul american şi a anulat proiectul unui film dedicat lui Gore Vidal, în care rolul principal urma să fie interpretat de acelaşi actor.

Kevin Spacey, recompensat cu două premii Oscar, este în prezent cercetat de Scotland Yard, după ce trei persoane l-au acuzat de agresiune sexuală. Actorul a fost unul dintre primele staruri vizate de astfel de acuzaţii după izbucnirea scandalului Harvey Weinstein.

Continuarea articolului la adresa www.agerpres.ro/life/2018/01/31/filmarile-de-la-house-of-cards-au-fost-reluate-diane-lane-si-greg-kinnear-in-distributia-ultimului-sezon-al-serialului–47271

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *