Filmul „Transformers: The Last Knight” a primit nouă nominalizări la premiile Zmeura de Aur

„Transformers: The Last Knight” nu a fost pe placul cinefililor. Articol preluat de pe site-ul www.agerpres.ro

Los Angeles, 22 ian /Agerpres/ – Lungmetrajul „Transformers: The Last Knight” conduce plutonul filmelor care au fost nominalizate luni la Zmeura de Aur pentru cele mai proaste pelicule cinematografice ale anului 2017, într-o listă pe care se regăsesc pelicule în care joacă actori premiaţi cu Oscar, precum Jennifer Lawrence, Tom Cruise, Mel Gibson şi Russell Crowe, informează Reuters.

Premiile Zmeura de Aur, create în 1980, sunt atribuite în cadrul unei gale insolite, care este considerată un „antidot” la ceremonia de decernare a premiilor Oscar. Câştigătorii trofeelor pentru cele mai proaste filme şi cele mai slabe interpretări cinematografice din anul precedent – dacă se prezintă la această gală, ce este organizată cu o zi înainte de gala Oscarurilor – primesc un trofeu în forma unei zmeure aurii, fixată pe un suport de plastic. Valoarea trofeului este de aproximativ 5 dolari americani.

„Transformers: The Last Knight”, cel mai recent film din franciza de acţiune SF „Transformers”, ai cărei protagonişti sunt roboţi care se transformă în vehicule, a primit luni nouă nominalizări, inclusiv la categoria „cel mai prost film”. Pelicula a fost nominalizată şi la categoriile de interpretare pentru multe vedete din distribuţia sa, inclusiv pentru rolurile jucate de Anthony Hopkins şi Mark Wahlberg.

Continuarea articolului la adresa www.agerpres.ro/life/2018/01/22/filmul-transformers-the-last-knight-a-primit-noua-nominalizari-la-premiile-zmeura-de-aur–40988

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *