Prefectul Capitalei va fi schimbat! Firea pierde majoritatea în CGMB

Consilierul general PMP, Lucian Iliescu, a declarat, pentru Mediafax, că prefectul Speranța Cliseru ar putea fi schimbat din funcție, astfel încât următorul prefect să revoce mandatele consilierilor PSD excluși din partid. Iliescu este de părere că Gabriela Firea și-a pierdut majoritatea.

„Atunci când un partid exclude membri consilieri, toate actele ajung la prefectul Capitalei, pentru că prefectul, conform legii, este cel care revocă mandatele de consilieri generali. Fără prefect nu se întâmplă nimic, și se știe că Speranța Cliseru este în relații bune cu Gabriela Firea. Ca să poată să fie realizabilă această excludere, trebuie schimbat prefectul. Eu am informații că săptămâna aceasta prefectul va fi schimbat din funcție de către ministrul de Interne”, a declarat, pentru Mediafax, Lucian Iliescu, consilier PMP în cadrul Consiliului General al Municipiului București.

Potrivit acestuia, în locul celor patru consilieri PSD excluși, vor fi înlocuiți de alți membri de pe listele de rezervă.

Și consilierul PNL, Ciprian Ciucu, este de părere că primarul general Gabriela Firea a pierdut majoritatea în CGMB.

„Daniel Florea, seful PSD Sector 5 și primar de sector, a exclus din PSD patru membri ai Consiliului General, toți de la el din sector. Retrăgându-li-se sprjinul, își pierd și posturile de consilieri generali. Dar de ce ne-ar interesa pe noi? Pentru că din acest moment, pentru o perioadă, depinde cat de repede se vor mișca pesedistii proFirea și cine urmează pe listă, Firea a pierdut majoritatea în CGMB”, a scris Ciucu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *