Firea acuză  tergiversarea  lucrărilor  la Centura Capitalei: “Constructorul turc spune că nu i-a dat CNAIR, care aparține de Ministerul Transporturilor, front de lucru” – VIDEO

Primarul general al  Capitalei,  social-democrata Gabriela Firea, a  făcut, vineri, o vizită pe Centura Capitalei, unde,  nu cu  mult   timp  în  urmă, începerea lucrărilor a fost inaugurată cu artificii de premierul Orban, și cu  promisiunea că se va lucra zi și noapte. Din  filmarea  postată,  vineri,  pe  Facebook, de  Firea,  este  liniște  și  pace  pe  șantier.

„Despre artificii, autostrazi, alti demoni si minciuni. Pe acest santier ar fi trebuit sa fie acum sute de muncitori. Zi lumina. Asa ni s-a promis. Centura ocolitoare a Capitalei este, inca, o himera. Se poate lucra pe un segment de 1,5 km din 16 contractati dar activitatea e de o tristete infricosatoare. Constructorul turc – da, turc, al guvernului e bun -, spune ca nu i-a dat CNAIR, care apartine de Ministerul Transporturilor, front de lucru. Atunci de ce au venit toti sa lansaze santierul? De ce au facut declaratii pompoase cum ca vor “dudui” lucrarile la Centura?

Sa nu uite ca i-am rugat de nenumarate ori sa transfere Centura la Primarie, pentru a o finaliza. Asa cum am finalizat si Podul Nicolae Grigorescu – Splai Dudescu, Pasajul Sudului si vestitul Pod Ciurel.

Investitii incepute de ani de zile si abandonate in faza incipienta. Cuvintele sunt de prisos!”, a scris Firea  pe  Facebook.

 

 

https://www.facebook.com/gabifirea/videos/538673423581700/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *