Firea, Altă Palmă Pentru Dragnea: S-a Vrut Ca Prefectul Să fie Țap Ispășitor!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a ieșit de la Parchet după aproape 4 ore de audieri în dosarul reprimării mitingului din 10 august. Ea a fost citată în calitate de martor și susține că a dus documentele necesare care vizează autorizarea mitingului Diasporei din 10 august.

Firea a declarat că ancheta este una secretă, dar a subliniat că Primăria nu are atribuții militare, astfel că nu puteau interveni în coordonarea unor astfel de evenimente.

Gabriela Firea a evitat să vorbească despre implicarea ministrului de Interne, Carmen Dan, în declanșarea violențelor în Piața Victoriei.

Gabriela Firea a declanșat un adevărat război în PSD cu privire la violențele din Piața Victoriei, spunând că s-a încercat ca prefectul Capitalei, Speranța Cliseru, să fie scos țap ispățitor. Cliseru ar fi acționat la solicitarea reprezentatntului Jandarmeriei și a contrasemnat ordinul de intervenție în forță, ordin deja semnat de șeful operațiunii Jandarmeriei, Laurențiu Cazan.

Gabriele Firea a reamintit că a solicitat demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, dar că nu a avut sprijin din partea președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Firea spune că ea are luciditate și nu mai acceptă manipulări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *