Firea, despre trădătorii din PSD: Trebuie să fim demni!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a tunat și fulgerat la adresa colegilor săi din CEX care inițial au semnat declarația comună de demitere a șefului PSD, Liviu Dragnea, iar în final au bătut în retragere.

„Au fost 25 de semnături pe declarația comună privind starea PSD, la întâlnirea anterioară CEx au fost 17, apoi, la ședință, am rămas 11. Cred că, înainte de orice, trebuie să fim demni. Cred că și domnul Dragnea i-a apreciat pe cei care au dus demersul la capat și nu pe care care nu și l-au mai asumat. Normal că am fost suprinsă, dar așa e viața politică. (…) Ne-am ascultat unii pe altii, pentru prima dată nu a mai fost unanimitate, cred că e bine, că doar pe alte vremuri era unanimitate. Înainte de 1989, dacă aveai rude în străinătate și aveai o situație mai bună, erai etichetat că ești împotriva ordinii firești. Sper să nu se ajungă niciodată la așa ceva. Eu spun că sunt 11 , poate chiar mai mulți, unitatea noastră nu e distructivă și nu împotriva unei persoane, e pentru îmbunătățirea luării deciziilor în partid”, a spus Gabriela Firea.

Firea a infirmat și acuzațiile că ar fi făcut jocurile președintelui Iohannis.

„Nu am vorbit cu domnul Iohannis nici în campania prezidențială cînd îl avea adversar pe domnul Ponta pe care eu îl reprezentam ca purtător de cuvânt al PSD și de atunci pană acum…Chiar dacă am avea ocazia să vorbim într-o poziție oficială mesajul meu nu va fi acela de a ne uni posibile forțe”, a mai spus Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *