Firea dezvăluie ce promisiuni le fac Dragnea și Codrin Ștefănescu consilierilor care o trădează

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se simte trădată chiar de proprii colegi din PSD, de cate ori nu îi trece un proiect prin CGMB, și susține că Cordin Ștefănescu îi cheamă la sediul PSD pe consilierii generali și le promite funcții dacă o trădează și votează împotriva proiectelor ei. Firea susține că Liviu Dragnea ar fi promis inclusiv funcția de președinte al TSD, chiar dacă aici președinte este Gabriel Petrea.

”Nu am reușit să rezolvăm proiecte mari pentru bucureșteni, promise de mine și de domnul Dragnea, dar nu sunt lăsată să duc la capăt nici măcar proiectele mai mici, care nu au nevoie de avizul Guvernului.

Abia aștept să se organizeze CEX și abia aștept să îi întreb pe colegii mei primari, dacă li se pare corect faptul că Codrin Ștefănescu, în același sediu cu domnul Dragnea, le cheamă consilierii pentru a le spune să nu mai voteze proiectele PSD.

Eu spun public, cu riscul de a fi exclusă: nu voi cere niciodată acordul lui Codrin Ștefănescu și  nici al domnului Dragnea pentru ceea ce fac la Primăria Capitalei. Eu ceea ce fac, fac pentru bucureșteni, mă țin de programul de guvernare locală, așa cum a fost el adoptat. Eu nu voi merge nici săptămânal, nici la trei zile să dau raportul la partid.

M-au sunat consilierii generali, pentru că ei credeau că sunt și eu la sediul PSD, dar când au văzut că nu sunt, au refuzat să semneze ceea ce le solicită Codrin Ștefănescu fără funcție. Din moment ce până acum domnul Dragnea nu a luat nicio măsură, știind de activitatea domnului Ștefănescu, pot să înțeleg că o girează.

De câteva zile se fac aceste întâlniri, pentru că se fac la bucată. Astăzi au explodat lucrurile pentru că au fost chemați în grup. Li s-a cerut să se delimiteze de mine, să nu mai voteze nimic din ceea ce propun eu. Să înțeleg că în Capitală consilierii PSD vor bloca mai mult ca USR? Vă dați seama ce efect va avea la următoarele alegeri? Cetățenii vor spune că ne-au dat girul, iar apoi vor spune că noi am blocat Bucureștiul.

Unul președinte de organizație locală, unul consul în nu știu ce țară, unul șef la Tineretul PSD. Fiecare a plecat cu câte o promisiune din partea domnului Codrin Ștefănescu.”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *