Firea  face  pe  corecta: “ ‘Vreau să mă vaccinez, dar nu înaintea unei persoane vulnerabile sau înaintea unei persoane vârstnice”

Fostul  primar    al Capitalei,  social-democrata  Gabriela  Firea, a  declarat, miercuri seara,   la  Antena  3, că își dorește să se vaccineze dar nu  consideră că  este  corect  ca politicienii   să se vaccineze în etapa a doua, înainte de a fi vaccinate persoanele vulnerabile și vârstnicii.

“Eu vreau să mă vaccinez, dar nu înaintea unei persoane vulnerabile sau înaintea unei persoane vârstnice. Eu mi-aș dori de la Guvern să acopere cu prioritate persoanele care au cea mai mare nevoie în acest moment și pe urmă să treacă la Guvern și la Parlament. Nu mi s-ar părea normal să ne ia pe noi de la Parlament și alte instituții și să ne prioritizeze. Să încheiem vaccinarea pentru medici, pentru asistenți, pentru persoanele vârstnice, pentru cele cu boli cronice care nu au interdicția de a face vaccin și pe urmă mergem și la Parlament și la Guvern”, a declarat Firea.

Legat  de campania pro-vaccinare anti-COVID, Gabriela Firea a apreciat-o  ca  fiind  una  profesionistă.

„Am urmărit campaniile pro-vaccinare din Europa. Ele sunt extrem de empatice, extrem de sugestive. A veni doar și a afirma și a trimite la lupta aceasta niște medici – ei nu au nicio vină, sunt persoane remarcabile, sunt oameni deosebiți, dar nu poți lăsa tot greul pe aceste personalități din lumea medicală și pe tine, ca guvernare, să nu te intereseze”, a mai precizat Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *