Firea îi declară război lui Dragnea: Nu ne lăsăm îngenunchiați de acest domn!

„Din cauza bugetului mai mic oferit de Guvern pentru anul 2019, bucureștenii o vor duce mai rău!”. Acesta este anunțul Gabrielei Firea cu privire la bugetul diminuat al Capitalei. Primarul general acuză că „s-a spus de la cel mai înalt nivel politic că bucureștenii vor câștiga din acest buget”, însă lucurile sunt exact invers.

Firea a anunțat că Bucureștiul riscă să nu își mai poată plăti facturile la termoficare și iluminat, plus multe alte servicii extrem de importante pentru locuitorii Capitalei. Practic, spune Firea, Bucvureștiul ar intra în faliment. Ea a declarat că banii au fost dați către sectoare, deși acestea au atribuții mult diminuate față de Capitală. Firea soune că va dicuta cu juriștii și va găsi o cale legală astfel încât Dragnea să nu poată îngenunchia bucureștenii.

Primăria București trebuie să achite facturile la serviciile publice pentru toți locuitorii din cele 6 sectoare: termoficare. transportul public, spitalele, cele 20, iluminatul, apă și canalizare, infrastructura mare, cămine pentru vârstnici, grădinițe și școli sociale, marile parcuri, 15 parcuri, etc. Guvernul a decis să taie bani. 90% din serviciile publice din București sunt finanțate și subvenționate, a conchis Firea care a adăugat că bugetul Capitalei va fi diminuat cu 25%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *