Firea îl dărămă pe Dragnea: A aprobat un nou miting al Diasporei! Sunt așteptate 250.000 de persoane!

Noul miting al românilor din Diaspora, programat pentru 10 august, la un an de la protestul la care jandarmii au intervenit în forță, fiind rănite sute de persoane, a primit aprobarea Primăriei Capitalei. La protest sunt așteptați în jur de 250.000 de oameni, anunță organizatorul Tommy Tomescu, un medic stomatolog stabilit de mai mulși ani în Marea Britanie.

Tomescu a anunțat pe Facebook că a primit protocolul de aprobare a manifestației, semnat de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Potrivit documentelor aprobate de Primăria Capitalei, mitingul va avea loc în Piața Victoriei în 10 august, între orele 17.00 – 22.15. Protestatarii trebuie să părăsească zona între orele 22.15 – 23.00.
Organizatorul estimează o participare de aproximativ 250.000 de persoane, care vor începe să se adune în fața Guvernului de la ora 14.00, iar de la 14.30 ar putea fi restricționată circulația în zonă. Mitingul va fi o formă de protest față de politicile care au dus la crearea și menținerea unor probleme pentru Diasporă.

Mitingul diasporei din 10 august 2018 a fost marcat de violențe între protestatari și jandarmi, care au intervenit în forță pentru dispersarea manifestanților, iar sute de oameni au fost răniți. La Parchet a fost deschis un dosar în care au fost puși sub învinuire șefii Jandarmeriei, însă până acum nu s-a luat nicio decizie în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *