Firea își face campanie electorală pe banii bucureștenilor!

Aproape șapte milioane de euro vor plăti contribuabilii bucureșteni pentru acțiunile de campanie electorală mascată a Gabrielei Firea! Astfel, Firea acordă vacanțe tinerilor cu vârste între 18 și 35 de ani, iar pentru această mită electorală bucureștenii vor plăti 8,8 milioane de lei, potrivit anunțului de achiziție postat pe site-ul oficial de licitații.

Sumele vor fi achitate din bugetul alocat Centrului pentru Tineret, instituție creată de Firea în subordinea Primăriei București.

Până la acest moment nu a fost afișat numele câștigătorilor contractului de 8,8 milioane de lei, contract împărțit pe mai multe loturi (cazare în Neptun, Vama Veche, Costinești, Venus, Olimp). Pe lângă acest cadou, Firea mai vrea să trimită 1.000 de pensionari în Grecia.

În paralel, Primăria Capitalei, prin Centrul pentru Proiecte Educaționale și Sportive  al Municipiului București și Centrul pentru Tineret al Municipiului București, oferă în 2018 23.000 de tabere și excursii gratuite elevilor și studenților din București, la care se adaugă și excursii pentru voluntari și profesori. Taberele sunt la munte, pe litoralul românesc sau în Grecia. Potrivit informațiilor de pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, pentru organizarea acestor excursii s-au semnat contracte în valoare de circa 21 milioane de lei, fără TVA, din bani publici. Cifra este pentru cazul în care se vor ocupa toate locurile.

Cele mai multe tabere pentru elevi sunt organizate de Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București (PROEDUS). Acesta oferă 17.000 de locuri în Tabara Elevilor Activi și Merituoși care se desfășoară în perioada 16 iunie – 9 septembrie 2018, în Grecia – Paralia Katerini, Predeal, Neptun și Costinești.

În 2018, Primăria Municipiului București prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS organizează în perioada iulie – septembrie, o excursie pentru aproximativ 3.500 de cadre didactice, părinți, antrenori, personal didactic auxiliar și membrii din structurile de management ale din unitățile de învățământ bucureștene, în stațiunile Vama Veche, Paralia Katerini și Predeal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *