Firea nu mai contenește să-l critice pe Nicușor Dan pentru că nu a continuat niște proiecte pentru Capitală

Gabriela Firea a criticat municipalitatea condusă de Nicuşor Dan pentru faptul că nu sunt continuate mai multe proiecte utile pentru Capitală şi anume pasajul Ciurel, podul Nicolae Grigorescu, Prelungirea Ghencea şi Doamna Ghica. „Probabil că vor veni extratereştrii să finalizeze aceste lucrări”, a adăugat prim-vicepreşedintele PSD, anunță news.ro.

„Pot să spun, fără să greşesc şi fără să se supere cineva pe noi, că suntem aici în familia celui mai bun primar din Bucureşti. Sectorul 4 a înflorit pur şi simplu, de când colegul nostru Daniel Băluţă este la cârma lui, la coordonarea lui administrativo-politică şi acest lucru îl spun oamenii pe stradă, îl recunosc activiştii civici, nu au încotro, reprezentanţii mass-media şi noi toţi. S-au întâmplat lucruri formidabile în primul mandat. Acele proiecte sunt continuate în acest mandat”, a declarat Gabriela Firea la conferinţa de alegeri PSD Sector 4 de luni.

Fostul edil al Capitalei a criticat administraţia actuală de la nivelul Primăriei Capitalei.

„E păcat că în acest moment noua administraţie de la nivelul Primăriei Capitalei nu doreşte să continue etapa care practic ar face cu adevărat mai uşor transportul public şi de persoane, precum şi în tot ceea ce înseamnă mobilitate în această zonă a Capitalei. Atât pasajul Ciurel, cât şi podul Nicolae Grigorescu, Prelungirea Ghencea şi Doamna Ghica sunt proiecte care sunt îngheţate şi lăsate. Nu ştiu pentru cine. Ar trebui să vină extratereştrii să construiască aceste faze secunde ale unor proiecte care au fost muncite în anii anteriori? Probabil. Probabil că vor veni extratereştrii să finalizeze aceste lucrări”, a mai spus Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *