Firea, postare  ironică la adresa a doi posibili contracandidați: “Două personaje tragi-comice luptă pentru adjudecarea posturii de învins al alegerilor pentru Primăria Capitalei“

Primarul general al Bucureștiului, Gabriela Firea,a făcut, luni seara, o postare pe Facebook, în care ironizează, doi dintre posibilii candidați la alegerile locale pentru Primăria Capitalei, respectiv, pe Nicușor Dan și pe Vlad Voiculescu.

„De ceva vreme, în cadrul unei alianțe care a mintit ca salveaza Bucurestiul dar nu a reusit decat sa-l blocheze, se dă o luptă pe viață și pe moarte, între două personaje tragi-comice, pentru adjudecarea posturii de învins al alegerilor pentru Primaria Generala al Capitalei.

Întrucât e limpede pentru oricine că niciunul dintre cei doi politicieni închipuiți nu este capabil să vină în fața propriilor colegi cu idei constructive legate de București, ei se întrec doar în atacuri la adresa mea și a echipei mele, având la bază informații trunchiate sau chiar false și opinii personale care țin loc de fapte.

Azi au întrecut însă orice limită a bunului simț. Unul dintre ei înfierează Primăria Capitalei pentru defrișările (legale, potrivit ministrului Mediului) din Pădurea Băneasa, în condițiile în care Municipiul București nu este nici proprietar, nici administrator al vreunui metru pătrat din acea pădure, iar celălalt îmi aduce niște acuzații fantasmagorice cum că aș fi dat dispoziție să se stropească străzile cu o substanță miraculoasă menită să țină praful la sol, ca să iasă măsurătorile bine.

O dezinformare crasă PLUS un fake-news”, a scris Firea, pe Facebook.

1 thought on “Firea, postare  ironică la adresa a doi posibili contracandidați: “Două personaje tragi-comice luptă pentru adjudecarea posturii de învins al alegerilor pentru Primăria Capitalei“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *