Firea A Răbufnit: „Eu Mă Luptam Cu Băsescu Când Alții Tăiau Porci La SRI”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, cea care a declanșat războiul în PSD, iese la atac chiar din fotoliul de edil!
Firea i-a declarat război președintelui PSD, Liviu Dragnea, dar a anunțat că nu pleacă din Partidul Social Democrat. Sămânța de scandal a fost reprimarea mitingului Diasporei din 10 august când țap ispășitor ar fi fost prefectul Speranța Cliseru, una dintre oamenii de bază ai familiei Firea-Pandele. În schimb, Firea susține că totul a fost orchestrat chiar de ministrul de Interne, Carmen Dan, a cărui demisie a și cerut-o, dar s-a lovit de refuzul lui Liviu Dragnea. Și de aici războiul deschis.

Firea a prezentat proiectele care au fost blocate de Executiv, spunând că i s-a reproșat că tot ceea ce cere reprezintă un interes al ei și un moft al bucureștenilor. Mai mult, Firea spune că a fost acuzată că vrea să dărâme Guvernul.

„Sunt acuzată că am fost confiscată de statul paralel. Eu mă luptam cu președintele Băsescu, când alții tăiau porcii cu statul paralel. Toți românii știu cât de greu îmi este la Primăria Generală pentru că m-am confruntat cu atitudini nedemocratice ale liderilor politici ai Opoziției”, a rabufnit Firea.

Atfel, Firea a făcut aluzie la perioada în care Liviu Dragnea participa la petrecerile SRI, festinuri la care s-ar fi tăiat porci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *