Firea Se Ceartă Cu Dragnea Pe Centură!

O nouă zi ! Un nou atac al Gabrielei Firea, primarul Capitalei. Ea acuză că se pun bețe în roate pentru a se face centrura Capitalei. În 25 de ani, Guvernul nu a fost în stare să facă centura Capitalei, a spus Firea. Ea a dezvăluit că centura nu are cadastru și nu este intabulată și solicită să fie transferată la Primăria Capitalei de la Ministerul Transporturilor. Ea a spus că a făcut demersuri în acest sens, dar că nu a fost voință politică, iar Liviu Dragnea vrea să îi taie bugetul.

Firea a spus că Primăria Capitalei are în administrare obiective în mai multe județe și că este o minciună că nu se poate transfera centura Capitalei în administrarea instituției pe care o conduce.

Primarul a vorbit și despre parcurile care au fost retrocedate, mai exact 36 de hectare de teren. Ea a vorbit și de Parcul Verdi pe care ar dori să-l dea în administrarea omului de afaceri Dragoș Săvulescu.

Țănțarii care au invadat Capitala au fost justificați de Gabriela Firea prin ploiele frecvente și a spus chiar că au mâncat-o țânțarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *