Firea se  victimizează, în criza termoficării: „Dacă se întâmpla în mandatul meu, cred că eram răstignită în Piața Victoriei. La Nicușor Dan văd că toată lumea tace”

Fostul primar general al Capitalei,  social-democrata Gabriela  Firea, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că ea ar fi fost „răstignită în Piața Victoriei” dacă în mandatul ei ar fi avut loc actuala   criză a  termoficării,  ce a  lăsat  sectoare  întregi  fără  apă caldă și căldură.

„Daca se intampla in mandatul meu, cred ca eram rastignita in Piata Victoriei. La Nicusor Dan vad ca toata lumea tace”, a declarat Gabriela Firea,  victimizându-se   și  arătând cu  degetul.

De asemenea, ea a mai  afirmat că actualul primar general ar trebui să realizeze că nu se rezolva nimic daca nu intervine el. „E nepasare in primul rand, nu bati la toate usile, stai inchis in birou si astepti sa se rezolve de la sine, nu se rezolva nimic de la sine.  Ca primar trebuia sa te duci la CET, Termoenergetica, te duci pe teren, te duci la guvern, sa te duci peste tot pe unde trebuie. Dar sa nu te pui rau cu cei care te-au ajutat sa iesi primar nu e corect fata de cetateni. Lumea s-a lamurit, dar e tarziu”, a declarat Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *