Firea susține că Orban lansează o alarmă falsă și că bucureștenii nu rămân fără căldură și apă caldă

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea,  a ținut să precizeze, miercuri seara, la Antena 3, după afirmațiile premierului Orban cu privire la falimentul RADET, că, înniciun caz bucureștenii nu vor rămâne fără apă caldă și căldură și că totul este un atac politic.

„Domnul Orban a contribuit indirect la situația RADET, pentru că ani de zile regia a fost condusă de reprezentanti ai PNL. Justiția în Romnaia nu mai este liberă? De unde știe domnul Orban ce se va întâmpla luni, ce va decide judecătorul sindic cu privire la planul de reorganizare al RADET? Eu cred că judecătorul este un om responsabil și nu va da curs ordinului pe unitate pe care îl transmite domnul premier sadic Orban. Dacă RADET intră în faliment, automat și ELCEN, care e în subordinea domnului Orban, intră în faliment”, a declarat Firea.

Firea a explicat și de ce îl consideră sadic pe Orban: „Cum poate fi catalogat cel care îi amenință și îi sperie pe concetățenii săi? Un om care a fost viceprimar, deci nu poate spune că nu cunoaște. Nu pot să îi spun altfel. Îl asigur că nu are nicio legătură situația economică a unei regii cu livrarea agentului termic. Aceasta reprezintă infrastructură critică, asigurată de legi de siguranță națională. De fapt, se dorește a fi lovit candidatul nostru la prezidențiale, în ideea de a-l depuncta în primul tur. Bucureștenii vor sancționa astfel de derapaje ale oamenilor politici.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *