Firea visează  la  o  moțiune  de  cenzură împotriva  Guvernului

Senatorul PSD Gabriela Firea a afirmat,  miercuri  seara,  la  Antena 3, că doreşte depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. De  asemenea,  ea a ținut  să  precizeze  că, dacă se va propune în PSD un astfel de demers, va vota „pentru”.

„Eu îmi doresc (introducerea unei moţiuni de cenzură – n.r.). Nu aş vrea să spun eu acum, să anticipez ceea ce se va decide în cadrul Comitetului Politic Naţional, dar sunt convinsă că ceilalţi preşedinţi de organizaţii din ţară vor fi de acord cu un astfel de demers. Nu de alta, dar să ştiţi că o moţiune în sine este chiar  bugetul, dacă bugetul cade în Parlament, Guvernul trebuie să plece acasă. Deci primul examen al Cabinetului PNL-USR PLUS este ajungerea bugetului în Parlament”, a declarat Firea.

De asemenea, Firea a precizat că în discuţiile din interiorul PSD va vota pentru introducerea unei moţiuni de cenzură: „Dacă se va propune acest lucru, categoric voi vota pentru”.

Gabriela Firea a mai spus că toate acţiunile PSD sunt subscrise ideii de a apăra „agenda cetăţeanului” şi că PSD doreşte „opoziţie pe argumente, nu doar pe metafore şi doar luptă pe Facebook”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *