Firea vrea să arunce 500.000 de euro pe apa Dâmboviței

În lipsa oricăror investiții în infrastructură, într-un oraș care se degradează pe zi ce trece, Primaria Capitalei are idei „geniale”! Ultima trăznaie care le-a trecut prin cap este să investeasca peste 2,3 milioane de lei pentru organizarea unor concerte și spectacole pe o scenă plutitoare amplasată pe Dâmbovița cu ocazia Zilelor Bucureștiului. Mai mult, Primăria București vrea să lanseze pe Dunăre o flotilă de bărci care să reprezinte fiecare regiune istorică a României și care să parcurgă tot drumul pe apă până în Londra.

Astfel, în cadrul evenimentului dedicat Zilelor Bucureștiului – programate să se desfășoare „în cursul lunii septembrie” – vor avea loc concerte timp de trei seri pe o scena plutitoare amplasată pe râul Dâmbovița, în fața Bibliotecii Naționale și va fi inclusă și o paradă de „ambarcațiuni tradițional românești”, intitulate „Flotila Centenar”, la care se adaugă și un spectacol de lumini și o proiecție a unui film special dedicat Centenarului Marii Uniri.

Mai mult, Primăria Capitalei va da bani și pentru lansarea pe Dunare a unei flotile formată din ambarcațiuni care să reprezinte fiecare regiune istorică a României: Țara Româneasca, „ambarcațiunea cea mai spectaculoasă”, cu „catarg ce va fi desfăcut în format expoziție”, Moldova și Transilvania și cea de-a treia ambarcațiune va reprezenta Dobrogea, Basarabia și Bucovina. Flotila va parcurge drumul pe apă până la Londra.

În ceea ce priveste costurile, Primăria Capitalei va aloca peste 2,3 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *