Fiul Lui Dragnea S-a Mutat Într-o Casă A Bisericii Fără Acordul BOR!

Incredibil, fiul lui Liviu Dragnea, Valentin s-a mutat…la biserică. Conform unor dezvăluiri, Valentin Dragnea și-a făcut mutația în București într-o casă parohială care aparține de Buserica Sf Elefterie, unde pe 24 august urmează să se căsătorească chiar cu fiica unui preut de la acest lăcaș de cult. Mutația a fost făcută cu ajutorul preotului Dionis Tătulescu, tatăl viitoarei mirese. Doar că preotul nu a cerut acordul Arhiepiscopiei Bucureștiului.

Conform Arhiepiscopiei Bucureștilor, casele parohiale sunt folosite în special de preoții slujitori ai parohiilor respective și de familiile lor, potrivit Statutului pentru Organizarea și Funcționarea Bisericii Ortodoxe Române, iar preotul Dionis Tătulescu, cleric al Parohiei Sfantul Elefterie – Nou, cu acordul parohiei și al Centrului eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor, locuiește în casa parohială din strada Dr. Mihail Obedenaru Gheorghiade, nr. 1, impreună cu familia sa (soția și cele două fiice ale sale).

„Fără a solicita acordul Parohiei Sfântul Elefterie – Nou și fără a înștiința Centrul eparhial, preotul Dionis Tătulescu a realizat demersurile legale, astfel încât viitorul său ginere, domnul Valentin Dragnea, și-a stabilit domiciliul în casa parohială de la adresa menționată, cu scopul de a se oficia căsătoria sa civilă în Municipiul București”, arată Arhiepiscopia Bucureștilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.