Fiul unui deputat PSD, implicat în bătaia dintre clanurile interlope din Baia-Mare/Parlamentar: E un abuz (VIDEO)

Unul dintre tinerii ridicați de Poliție și Jandarmerie după bătaia cu săbii din fața unui supermarket din Baia Mare e fiul unui deputat PSD. Politicianul acuză că fiul său nu a fost implicat în scandal și că a fost ridicat abuziv de poliție, fiind confundat cu unul dintre scandalagii pentru că avea o mașină similară.

Deputat Călin Matei a declarat: „Fiul meu a ajuns ca orice client la LIDL să facă cumpărături pentru familie. A început scandalul. Am vorbit mai apoi cu el, după ce a fost încătușat, călcat pe cap, avea mașină asemănătoare cu unul din țiganii de acolo. Eu felicit trupele speciale, dar nu poți să faci abuzuri”.

Mai mulți tineri înarmați cu săbii s-au bătut și apoi au intrat într-un magazin Lidl din Baia Mare, însă au fost prinși în flagrant de agenții de pază alertați prin butonul de panică, dar și de polițiștii și jandarmii care au ajuns rapid la fața locului.

Zeci de mascați, jandarmi, polițiști și militari au ajuns în scurt timp la magazinul luat cu asalt. Potrivit Poliției, două clanuri de interlopi din oraș s-au luat la bătaie, iar unii dintre ei s-au refugiat în magazin.

Florina Meteș, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3 că în urma unui apel 112 care semnala un scandal între mai multe persoane echipajul de ordine și siguranță publică din cadrul poliției municipiului Baia Mare și luptători din cadrul serviciului pentru acțiuni speciale s-au deplasat de urgență în parcarea unui centru comercial de pe strada Grănicerilor din municipiu.

VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *