Florin Călinescu apreciază că Dragnea a dovedit „mare bărbăţie politică” lipsind de la preluarea președinției UE

Actorul Florin Călinescu nu se dezminte și își duce mai departe “admirația” pentru PSD și Liviu Dragnea și nu pierde niciun prilej să o dovedească.

Și de această dată, Florin Călinescu nu s-a putut abține și a făcut niște aprecieri la adresa lui Dragnea, în contextul în care acesta a lipsit de la ceremonia de preluare a președinției Consiliului UE. Călinescu apreciază că Dragnea a dat dovadă de „mare bărbăţie politică” pentru că a fugit tocmai când „când grangurile Europei vin la Bucureşti” .

 „Pentru cei care sunt membri ai partidului sau simpatizanti psd, zilele astea ar trebui sa fie ale rusinii. Sefului lor se desparte de Romania deci si de ei. Sa fugi si sa te ascunzi, cand grangurile Europei vin la Bucuresti sa te incredinteze presedintiei continentului, e un gest de mare „barbatie” politica. Pe care el o exerseaza doar prin departamente unde mai trăiesc un miel pesedist … firea, tutuianu, neacsu, tudose etc. și alții care vor urma. Sau pe la vreo tarla de partid unde aduna laptele salciu al unei turme adusa fortat cu atobuzele la muls. Cica a plecat ca particular cu gagica. Pe traseu apar și Verona lui Romeo și o vânzare Julietei … Shakespeare, dacă ar afla, ar da foc respectivei operații … sau va plasa acțiunea în Brazilia, Moscova, Istanbul, Tel Aviv și Budapesta și insulele Beline”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *