Florin Iordache o atacă pe Corina Crețu, după ce a aflat din partea cui  va candida la europarlamentare

Vicepreşedintele PSD Florin Iordache a sărit la gâtul comisarului european Corina Creţu, după ce a aflat că aceasta a decis să candideze la europarlamentare din partea Pro Romania, partidul lui Victor Ponta. Așa că Iordache a găsit de cuviință să o atace pentru modul în care aceasta a criticat guvernul.

”M-a deranjat modul în care doamna comisar a atacat Guvernul României. Eu nu am mai văzut ca un comisar al unei ţări să îşi atace propriul Guvern. Dacă era din partea unui partid de opoziţiei, poate, dar nici aşa nu înţelegeam, cu atât mai mult cu cât ea a ajuns acolo din partea PSD. Să-ţi ataci Guvernul ţării tale că nu a făcut, că nu a depus toate eforturile, că gradul de absorbţie… şi aşa mai departe nu e în regulă. Nu crezi că prima ofertă trebuia să o ai de la partidul tău şi să ai o discuţie cu partidul tău? A fost o recepţie acum două seri după concertul de la Ateneu şi la care n-am văzut-o. Toţi cei 27 de comisari au venit şi, nu întâmplător sau nu, dumneaei nu a venit. Dar ca dovadă de fair-play era să aştepte să aibă o discuţie”, a declarat  Iordache, sâmbătă, la Antena 3.

Corina Crețu a spus, vineri seară, la Digi24, că nu a primit nicio ”propunere publică” de a candida pe listele PSD la europarlamentare și că singura propunere a venit din partea Pro România.

”Mi-aş dori să candidez în Parlamentul European, iau în considerare şi analizez şi îi mulţumesc pentru propunere lui Vcitor Ponta”, a declarat Corina Crețu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *