Florin Piersic, supărat la a 83-a aniversare:  Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?!Ce pacat!

Actorul Florin Piersic a făcut o postare pe Facebook din care reiese că la cea de a 83-a aniversare a sa are și un motiv de supărare, pe lângă cele de bucurie. Marele actor se arată indignat de faptul că, în spațiul public, se vehiculează niște sume  legate de evenimentul de la Cluj prilejuit de ziua sa. Concluzia actorului este  jurnaliștii ori sunt răuvoitori, ori dezinformați.

„Stau si ma intreb de ce s-a schimbat lumea atat de in rau… Aflu din ziare ca mi se pregateste de catre primaria Cluj o sarbatorire la 83, de 28000 euro, sau de 130000 lei., „bani publici”. Nu se mai satura ziarele de stiri „de senzatie”. Domnilor ziaristi, ori nu sunteti corect informati, ori sunteti rauvoitori si manipulati ordinar cititorii. Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca ma voi intalni cu cativa prieteni la Cinematograful „Florin Piersic”. La aceasta intalnire, fiind intrare libera, poate veni oricine are bucuria sa ne intalnim, sa povestim. Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi… Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?!Ce pacat!”, a scris actorul  Florin Piersic, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deja au fost rezervate toate cele peste 700 de locuri de la evenimentul  „Pe cărările vieții… cu Florin Piersic”, ce va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie 2019, la Cinematograful „Florin Piersic”, începând cu ora 18:30.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *