Flota Rusă din Pacific a plecat într-o misiune de două luni

Detașamentul de nave militare ruse condus de nava Amiral Tribuţ a plecat din portul Vladivostok, într-o misiune de lungă durată, de mai bine de două luni. Misiunea navelor ruse va dura până în toamnă. Ele vor face mai multe escale în mai multe state ale lumii, potrivit Serviciul de presă al Flotei Ruse din Pacific, din cadrul Forțelor Armate ale Federației Ruse. „Un detașament de nave ale Flotei din Pacific a părăsit portul Vladivostok, într-o misiune de lungă durată”, anunţă Serviciul de presă, printr-un comunicat.

„În conformitate cu planul aprobat anterior, un detașament de nave militare, din care fac parte navele antisubmarine de mari dimensiuni Amiral Tribuţ şi Amiral Vinogradov, nava cisternă Boris Butom, a plecat în misiune, relatează Agenţia de presă INTERFAX. Navele vor efectua mai multe misiuni în regiunea Asia-Pacific. Detașamentul va ancora în mai multe porturi din alte state.
Pe 28 iulie, presa rusă a anunţat că nave antisubmarine ale Flotei din Pacific, împreună cu aviația navală, au efectuat exerciții navale militare în Marea Japoniei. De asemenea, agenţiile ruse au anunţat că un grup de nave din Flota Nordului va efectua exerciții în timpul unei campanii în Marea Nordului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *