Fosta amantă a lui Nichita detonează DNA și SRI: M-au ținut captivă două zile și m-au amenințat cu intelopi!

Bombă în dosarul fostului primar din Iași Gheorghe Nichita! Audiată la Curtea de Apel București, Adina Kramer (fostă Samson) a făcut declarații halucinante în dosarul în care fostul său amant Gheorge Nichita a fost condamnat în primă instanță pentru că ar fi luat mită de la omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu pentru a-i atribui proiectul de management al traficului din Iași. Conform jurnaliștilor de la bzi.ro, Adina și-a retras mare parte din declarațiile date în fața procurorilor DNA și a declarat că a fost forțată să dea informații false, fiind ținută două zile de anchetattori într-o vilă SRI din Gura Humorului fără posibilitatea de a lua legătura cu membrii familiei.

„Am fost sunata la serviciu de la DNA Bucuresti, spunandu-mi-se ca dupa serviciu voi fi preluata de o masina si dusa la o vila de protocol a SRI aflata in Gura Humorului. Acolo am stat doua nopti fara niciun mijloc de a comunica cu familia. Pe 30 aprilie, am fost dusa inapoi spre Iasi si lasata in parcarea din fata Palatului Culturii, unde era masina mea”, a declarat Adina Kramer.

Ea a povestit că DNA ar fi pus interlopii din clanul Corduneanu să o amenințe pentru a-i induce o stare de frică și astfel să facă denunțuri neadevărate.

„Am fost contactata de catre DNA Bucuresti, in timp ce ma deplasam spre casa. Mi s-a spus sa opresc masina pe dreapta. Mi s-a indicat locul intalnirii: gangul spre magazinul Moldova din Iasi, pe o straduta laterala. Mi s-a indicat masina in care sa ma urc: un automobil Dacia Logan alb. M-am conformat. In masina se aflau doua persoane. S-au recomandat a fi de la DNA Bucuresti. Am fost condusa catre o camera de hotel din zona Tudor Vladimirescu, in campus. Acolo mai erau doua persoane, care s-au recomandat a fi de la DNA Bucuresti si SRI. Mi s-a solicitat o declaratie impotriva lui Nichita Gheorghe, ca martor protejat, motivandu-se ca Nichita Gheorghe ar fi o persoana periculoasa pentru mine, ca viata mi-ar fi pusa in pericol si ca Nichita Gheorghe ar fi contactat o persoana din Londra, care s-ar deplasa catre Iasi, special ca sa ma ameninte. Mi s-a spus ca daca nu voi da aceasta declaratie, situatia va escalada impotriva mea si ca voi avea de suferit. Am refuzat. Mi s-a spus ca daca ma razgandesc, sa-i contactez, sa dau respectiva declaratie”, a relatat Adina Kramer.

Contactată non-stop de DNA

La vremea declansarii anchetei, procurorii de la DNA au aratat ca cei doi barbati care au venit sa-l sperie pe barbatul cu care Adina Samson era la masa au fost angajati de Gheoghe Nichita printr-un intermediar.

„Timp de aproximativ 10 zile, am fost contactata telefonic de 3-4 ori pe zi, pana la 25 aprilie 2015, cand ma aflam la o terasa din complexul Palas, impreuna cu o cunostinta. Au venit doi barbati la masa noastra si au amenintat persoana respectiva. I-au spus: „pleci urgent din Iasi”. M-am speriat foarte tare, i-am contactat pe cei de la DNA Bucuresti si am spus ca vreau sa dau acea declaratie. Ei mi-au raspuns ca am luat decizia cea mai buna si ca pe 27 aprilie, la ora 5 dimineata, ma astepta o masina in fata blocului in care locuiesc, urmand sa ma conduca la DNA Bucuresti. La ora respectiva, am coborat si m-am urcat in masina. Am fost dusa la parcarea de langa McDonald’s. Acolo m-a preluat alta Dacie Logan, unde se aflau doua persoane, de la DNA Bucuresti. Pe drum, mi s-au pus intrebari insistente despre Nichita Gheorghe, despre relatiile dumnealui cu mai multi oameni de afaceri din Iasi. Persoana de la SRI raspundea la apelativul Vlad”, a declarat Adina Kramer.

Ținută de DNA în vila SRI

Fosta amantă a lui Nichita a mai povestit că i s-ar fi percheziționat mașina deși ea era doar martor în dosar.

„Pe 28 aprilie 2015, am fost sunata la serviciu de la DNA Bucuresti, spunandu-mi-se ca dupa serviciu voi fi preluata de o masina si dusa la o vila de protocol a SRI aflata in Gura Humorului. Acolo am stat doua nopti fara niciun mijloc de a comunica cu familia. Pe 30 aprilie, am fost dusa inapoi spre Iasi si lasata in parcarea din fata Palatului Culturii, unde era masina mea. Masina a fost perchezitionata. Apoi, in drum catre Politia Iasi, mi-a fost perchezitionat calculatorul. Am semnat procesele verbale de perchezitie si am fost dusa catre Bucuresti cu masina, impreuna cu colegul meu de serviciu”, a mai sustinut Adina in urma cu doua zile.

În legatura directa cu acuzatiile din dosarul privind managementul traficului din Iasi, Adina Kramer sustine ca a fost pusa de catre procurorii de la DNA sa declare lucruri false.Ea susține acum că ar fi aflat despre acest proiect abia după arestarea lui Nichita. Despre plângerea pe care ea a făcut-o la Parchet, Adina spune că a fost un act de gelozie.

„Am aflat despre un proiect legat de numele Mardarasevici dupa arestarea lui Nichita. Deci declaratiile legate de acest proiect date de mine pe 4 mai 2015 nu corespund adevarului. Faptul ca lui Mardarasevici i s-a solicitat de catre Nichita sa plateasca contravaloarea excursiei in Dubai – intre Craciun si Revelion, in 2014 nu corespunde adevarului. L-am insotit pe Nichita Gheorghe de doua ori la Bucuresti si am fost cazati la hotelul Marriott”, a mai explicat fosta iubita a primarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *