Fostă consilieră a lui Dăncilă, REŢINUTĂ după ce a încercat să fure prin falsuri un club sportiv

Daniela Coţa, fostă consilieră a premierului Viorica Dăncilă, a fost reţinută de procurori alături de soţul său, Vasile Coţa, într-un dosar de corupţie, potrivit presei locale.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj îi suspectează pe Daniela Coţa şi soţul său, care e preşedintele echipei de volei masculin ACS Volei Municipal Zalău, că ar fi delapidat 1,9 milioane de lei din fondurile asociaţiei sportive ce gestionează activitatea echipei de volei menţionată.

Coţa a devenit consiliera fostului premier, Vasila Dăncilă, în ianuarie 2019. Fost viceprimar al municipiului Zalău şi candidat al PSD la alegerile parlamentare din 2016, ea era şi şefa Organizaţiei de Femei a PSD din Sălaj şi, potrivit presei locale, o apropiată a lui Dăncilă.

Procurorii i-au reţinut pe cei doi pentru că au existat indicii că aceştia încearcă să falsifice actele oficiale ale clubului sportiv.

1 thought on “Fostă consilieră a lui Dăncilă, REŢINUTĂ după ce a încercat să fure prin falsuri un club sportiv

  1. O măsură de EXTREMA IMPORTANTA,atita timp cit o mare parte dintre asa-zisii „tineri și liberi”își bat joc,efectiv,prin comportamentul lor antisocial și acivic,de eforturile Statului cit și ale celorlalte mase de concetățeni, SĂNĂTOȘI LA CAP,de a eradica pandemia și a se reveni la o viață sociala,INTRADEVAR libera și sănătoasă. 😍🤗🏅🎖🏆🎀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *