Fostă consilieră a lui Dăncilă, vânzătoare de…petarde

Dana Rozalia Varga, fost consilier al fostului premier Viorica Dăncilă,  pentru problemele minorităților, a fost surprinsă, într-o fotografie publicată de cancan.ro, la  tarabă, vânzând petarde lu artificii.  Ea a confirmat, potrivit cancan.ro, că, de sărbători, și-a ajutat fiul să vândă, legal, articole pirotehnice.

„Eu doar am trecut pe acolo. Nu-i o faptă rușinoasă să îți ajuți fiul. Cu siguranță cei din Partida Romilor din Cluj au făcut fotografia. Ei se ocupă de așa ceva. E un conflict mai vechi”, a declarat Dana Varga.

Dana Rozalia Varga a fost protagonista unui scandal, în august anul trecut, când a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care președintele Klaus Iohannis era comparat cu dictatorul nazist Adolf Hitler. La vremea aceea, Dana Varga făcea parte din ALDE, partid din care a demisionat trei săptămâni mai târziu.

Dana Varga a fost menținută în funcția de consilier de stat până la 6 noiembrie 2019, când demisia ei, la cerere, a apărut publicată în Monitorul Oficial.

Dana Rozalia Varga ocupase însă funcția de consilier de stat pe problemele romilor și în guvernarea lui Victor Ponta, dar şi consiliera lui Călin Popescu Tăriceanu.

Sursa foto: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *