Proaspăt eliberată din puşcărie, fosta consiliera a Monicai Iacob Ritzi, contracte pe bandă rulantă de la Robert Negoiţă

Mai multe dintre firmele înfinţate de Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiţă, face afaceri cu S.C. Grupul de Analiză Strategică SRL.

Algorithm Residential S3 S.R.L., SD 3 Salubritate și Deszăpezire S 3 S.R.L., OPS 3 Ordine și Protecție S3 S.R.L., Investiții Spații Verzi S3 SRL sau Internet și Tehnologie S3 S.R.L. Au toate încheiate contracte de prestări servicii cu societatea înfiinţată în 2014 de cinci acţionari.

Conform contractelor publicate pe site-urilor firmelor municipale, societatea trebuie să presteze următoarele serivicii incluse într-o campanie de comunicare:

  1. conceptia strategiei de comunicare
  2. consultanţă permanentă pe probleme de counicare
  3. redactarea textelor destinate comunicării
  4. concepţia de eveniment
  5. management de criză
  6. orice altă activitate care intră în sfera de comunicare generalăDurata contractului este de 12 luni. Firma Grupul de Analiză Strategică SRL este deţinută, în momentul de faţă, de Claudia Mangu -90% dintre acţiuni şi Ioana Elena Vârsta – 10%. Actuala structură a acţionariatului este valabilă din 1 martie 2018, după ce Ioana Vârsta a fost cooptată în firmă, iar Claudia Mangu a preluat participatiunile unora dintre acţionari. Ioana Vârsta semnează contractele în calitate de director general. Contractele, toate, sunt semnate după cooptarea acesteia in firmă. De la Investiții Spații Verzi S3 SRL facturează servicii de 750 de lei pe lună, de la OPS 3 Ordine și Protecție S3 S.R.L, 300 de euro pe lună, iar de la Internet si Tehnologie, 150 de euro

Cine e Ioana Vârsta.

Ioana Elena Vârsta, 46 de ani, fostă consilieră a minstrului Tineretului, Monica Iacob Ridzi, a fost condamnată definitiv, în 16 februarie 2015, de către instanţa supremă, la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului. Pentru o scurtă perioadă de timp, ea ar fi fost consilieră şi a ministrului Cristian Diaconescu.

Pe 24 ianuarie 2018, apărătorii ei invocau precedentul eliberării Monicăi Iacob Ritzi pentru punerea în libertate a fostei consiliere şi obţineau acest lucru.

Despre Ioana Elena Vârsta au existat informaţii că ar fi fost apropiată unuia dintre oamenii lui Sorin Ovidiu Vântu, Horia Mihălcescu.

Cotidianul scria în 2009 că „Horia Mihălcescu a fost purtător de cuvânt al Petromservice pe vremea când consilierul financiar al firmei era Sorin Ovidiu Vîntu. „Petromservice SA s-a înființat în 2002, pe activele sucursalei Petroserv SA – divizie cadrul SNP Petrom. După un an, Petromservice încheie un contract de management cu off-shore-ul cipriot Comac Ltd, firmă care deține jumătate din firma Red Apple a celor doi soți – Mihălcescu și Vârsta. „

 

Sursa foto – psnews

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *